Nekoliko reči o njoj

Kako reći sve što želiš o nekoj osobi koja ti mnogo znači a da to bude savršeno? Kako ja, sa ograničenim rečnikom mogu sve da kažem što mislim o jednoj posebnoj osobi? Osoba o kojoj želim da pišem zaslužuje da se o njoj napiše hiljadu knjiga a ne samo jedan običan post.... No, što se mora - mora se, pa da počnemo:
Nakon što sam diplomirao na akademiji Oxford i dobio tako željen sertifikat da mogu da se bavim masažom, moje ambicije se nisu tu zaustavile. Nisam želeo samo da postanem maser - želeo sam da postanem savršeni maser. A gde krenuti, kome se obratiti za pomoć, ko od mene može napraviti profesionalnog masera? Ne lezi vraže! Jedno veče, ubijam vreme na Fejsbuku tražeći neke stranice o masaži, i sasvim slučajno naletim na stranicu "Salon za masažu - Tijana, Kruševac". Vidim da postoji i škola masaže "Tijana", gde je predavač profesionalni maser Suzana Koak Tijanić, i gde ću, šta ću, pošaljem sms na broj sa fejsbuk stranice, izrazim želju da upišem školu masaže, i dobijem odgovor kad i gde da se pojavim uz napomenu da ću dobiti vrhunsku obuku. Da ne skrenem sa teme, završim sve što se završiti može, dobijem vrhunsku obuku i postanem savršeni maser, a pored diploma dobio sam i nešto mnogo važnije - smernicu u životu kojom treba da idem i postanem bolja osoba, a za to je zaslužna samo jedna osoba - Suzana Koak Tijanić.
E sad, ko je ta Suzana?



Suzana je profesionalni maser, profesor biologije, psiholog, numerolog, Reiki praktičar, tetka Saveta, životni učitelj, žena, majka i domaćica. I još mnogo toga. Karakteriše je izuzetna profesionalnost, ljubaznost i vedar duh. Izuzetan je učitelj, a ako primeti potencijal u vama neće vas pustiti dok od vas ne napravi profesionalca. Zahvaljujući njoj, ja sam danas profesionalni maser. Bila mi je ne samo učitelj masaže, već i života. Kad god bih se našao pred nekom dilemom, bila je tu da me savetuje i izvede na pravi put. Čak i danas volim da odem kod nje na kafu i razgovor i uvek naučim nešto novo, nešto što će mi koristiti. Najveću čast mi je učinila što me danas smatra kolegom, i što radim kao maser u njenom salonu za masažu "Tijana".
Mnogo toga se još može reći za ovu izuzetnu osobu, ali kao što rekoh na početku, ograničen sam rečima, ovo pišem srcem i ako nastavim post će se pretvoriti u roman.
Na kraju - Suzana, ponosan sam što sam vas upoznao, ne mogu rečima da iskažem svu zahvalnost koju zaslužujete, ono što sam ja danas, sve to dugujem vama. Hvala vam što ste od mene napravili profesionalnog masera i bolju osobu!



Ako neko želi da kontaktira Suzanu, može je naći na sledećem blogu:
https://masazatijana.wordpress.com/

Коментари

  1. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  2. "Učitelj može da ti otvori vrata, ali da uđeš moraš sam" - stara poslovica. Vladica je imao svoju viziju , hrabrost , upornost i ušavši dao je sve od sebe i daje dobre rezultate :) Samo napred :)

    ОдговориИзбриши
  3. Eto, jel sam rekao da je Suzana posebna? :)
    Još jednom hvala na svemu.

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови